EINDRESULTATEN INTERIEUR PROJECTEN

Op deze pagina deel ik de mijn afgeronde interieur projecten. Neem snel een kijkje. 

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met mij op. 

Project: Vrijstaande woning in Kapelle-Biezelinge

Deze woning in Kapelle heeft een complete metamorfose ondergaan. De nieuwe bewoners wilden een compleet interieuradvies voor de gehele woning: begane grond, hal, slaapkamers van de kinderen en de ouderslaapkamer.

Nadat we de interieurwensen besproken hebben met elkaar ben ik begonnen met de basis van het interieur. Kleuradvies, vloer en raamdecoratie keuze. Beneden is er een visgraat pvc vloer gelegd. Boven is dezelfde pvc maar dan in rechte stroken aangebracht. De raamdecoratie op de begane grond is een combinatie van witte houten jaloezieën met daarbij linnen look inbetween gordijnen in een mooie bruin tint.
Op de 1e en 2e verdieping zien we verschillende, rijke gordijnstoffen die veel warmte geven in de ruimte.  Op de 2e verdieping hebben de dakramen Velux zonwering gekregen.
Het kleurgebruik in de woning is licht en rustig in beige en wit en naturel aardetinten. Op de kinderslaapkamers is er meer kleur toegevoegd.
De lichte kleuren op de begane grond zien we overal terug komen op de muren maar ook in de keuze voor materialen en stoffen.

Wat deze woning helemaal compleet maakt is het maatwerk. Kva houtbewerking heeft verscheidene meubels gemaakt. Beneden het kinderhoekje met massief eiken planken.
Ook een prachtig wandkast meubel in combinatie met een raamzit.
Op de  kinderkamers zijn er naar leeftijd bureautjes gemaakt. En op de ouderslaapkamer een eikenhouten roomdivider met daaraan vast een zwevende make-up tafel.

Wat ook maatwerk is, is de stalen binnendeur van SNTECH waar je blik meteen op valt wanneer je de hal binnenkomt. De stalen deur loopt van vloer tot plafond en is uitgevoerd in een speciale brons kleur. Het glas heeft ook een brons kleur wat het helemaal afmaakt.

De meubels, verlichting, accessoires en kamerplanten zijn ook meegenomen in het interieuradvies zodat het interieur helemaal compleet is.

En zeg nou zelf het is toch een plaatje!
Hieronder alle foto's van het eindresultaat.

3D ontwerp voor nieuwbouw bedrijfspand 

Zeeuwse Vakkracht in Kapelle


De laatste periode bezig geweest met het ontwerp en interieuradvies voor dit nieuw te bouwen bedrijfspand van de Zeeuwse Vakkracht in Kapelle.

De eerste stappen zijn gezet zoals indeling volledige pand, functie bepaling van de ruimtes, verlichting plan en een voorlopig interieurontwerp voor meubels en maatwerk.

Er komt heel wat kijken bij een nieuwbouw project hierin probeer ik de klant te adviseren en te begeleiden. En indien nodig te overleggen met alle betrokken partijen.

Wordt vervolgd! Op de hoogte blijven van de laatste interieur trends en lopende projecten? Volg mij op Instagram @mijnstek 
Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van interieur. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Bedrijfspand met op de begane grond meerdere kantoren, een centrale ontvangstruimte, kantine en toiletten. Op de eerste verdieping komen nog een aantal kantoren en een grote gemeenschappelijke ruimte waar in de toekomst ook scholingen kunnen worden gegeven voor het personeel. 

Centrale ontvangst ruimte met een zitje groot maatwerk keukenblok met daarachter de toiletten en trap naar de eerste verdieping. Links en rechts bevinden zich de kantoren.

Project: van bakkerij tot woning Borssele

 

Wat een leuk project was dit; een bakkerij bij de huidige woning trekken. We begonnen met een kale plattegrond en gingen kijken hoe deze 'nieuwe' ruimte het beste kan worden benut.
Bijna alle ruimtes kregen een nieuwe functie. Zo werd de oude woonkamer nu slaapkamer de keuken een bijkeuken en de bakkerij maakt plaats voor een nieuwe woon gedeelte en een ruime eethoek.

We kozen de basis uit: vloer, gordijnen, kleurgebruik voor de muren en de verlichting. Waarop we later weer de andere keuzes voor de meubels en accessoires konden baseren. 
Alle meubels werden vervangen de keuken werd verplaatst we hebben hier mooie, ronde tegeltjes geplaatst voor een nieuwe look. Ook de wc kreeg een opfrisbeurt. 
Het eindresultaat mag er wezen want wat is hier hard geklust!

Hiernaast zie je het moodboard en hieronder de plattegrond met indeling en het eindresultaat.

Luxe tuinkantoor in Ritttem

De opdracht luidde; zorg dat het er mooi en representatief uit komt te zien zodat we hier zelf fijn kunnen werken maar ook onze klanten kunnen ontvangen. Hoe het er uit komt te zien dat was aan mij.
Erg leuk om zoveel keuze vrijheid te krijgen, ik begon bij de basis vloer, raamdecoratie en kleurgebruik voor de muur. Toen dat uitgekozen was kon het intekenen beginnen.
Een keukenblok, ruim bureau, zitje voor klanten en opbergruimte voor administratie mocht niet ontbreken. Zie hieronder het eindresultaat.
Zoekt u ook een rustige werkplek voor in uw tuin of op uw werkterrein neem vrijblijvend contact op met Westdam chalets

Compleet interieuradvies & 3D ontwerp woning in Kapelle

Ook deze klant koos voor een 3D ontwerp van hun nieuw gekochte woning. De geadviseerde kleuren, raambekleding, vloer, meubels en maatwerk kwam hierdoor echt tot leven. Je kunt virtueel door de woning lopen en zo een goed beeld krijgen van hoe je woning eruit zal komen te zien. Je kunt ook spelen met de indeling en kijken wat dit voor de woning doet.

Naast het 3D ontwerp hebben we een compleet interieuradvies gemaakt voor de gehele beneden verdieping.
Hieronder een aantal 3D beelden. 


Kleuradvies bovenverdieping woning in Kapelle

Deze woning wordt van onder tot boven verbouwd en opgeknapt  maar ook de naastgelegen schuur zal over een poosje gaan dienen als B&B en lunchroom. Een enorm gaaf concept met enthousiaste eigenaren. 
Voor deze woning heb ik een kleur, wandbekleding en indeling advies gemaakt. Ze houden van kleur en dit moest zeker terug komen. Hieronder deel ik het eindresultaat.

Woning in 's-Gravenpolder

Aan deze woning zal heel veel veranderen. Bij aankoop was alles qua stijl in dit huis bruin en gedateerd. Maar de nieuwe bewoners houden van hotel chique. Kortom veel werk aan de winkel. 

Er komt een mooie visgraat vloer en het kleurgebruik op de wanden is licht en rustig. Om het geheel iets meer pit te geven heb ik behang geadviseerd.
In de zithoek komt een haard om hier echt een fijne zithoek van te maken heb ik gekozen om de bank naar de kachel toe gericht te plaatsen. 

Het kleurgebruik van de meubels is vrij donker maar,  omdat dit een ruime en hele lichte woning is kan dat heel goed. 
Wat is hier veel geklust niets herken je meer terug  en het resultaat mag er wezen!
De foto's van hoe het was vindt je onderaan deze foto reeks.

VOOR

TIJDENS

TIJDENS

Make-over woning in 's-Gravenpolder 

Voor dit jonge gezin met een derde kindje op komst was het tijd voor verandering. Er komt een nieuwe keuken, toilet en badkamer. Verder wordt de gehele benedenverdieping aangepakt. Op de eerste verdieping kregen de muren van de ouder en kinderslaapkamers een nieuwe lik verf.
Overal waren er sierlijsten en schrootjes aangebracht het huidige meubilair en kleurgebruik paste helemaal bij de landelijke woonstijl.

Maar daar gaat verandering in komen.
Woonwens: Een gezellig familie huis in de Scandinavische stijl met een paar industriële elementen.
Voor dit gezin heb ik een compleet interieuradvies gemaakt waarin alle onderdelen van een interieur aan bod komen. 

 Nieuwe raamdecoratie, vloerbekleding, nieuwe haard met ombouw, verlichtingsplan alle muren worden geverfd en behangen en de huidige meubels en accessoires worden vervangen. 
Ook de hal en de bijkeuken krijgen een opfrisbeurt kortom een enorme make-over!


Hieronder een aantal beelden vanuit het advies. 
Ook hier kunnen we niet wachten op het eindresultaat. 

Eengezinswoning Kapelle

Bij deze interieuradvies opdracht  mocht ik meedenken over de gehele benedenverdieping en de ouderslaapkamer. 
Alles werd aangepakt: de vloer, keuken, nieuwe meubels. De muren kregen een mooie muurverfkleur en er werd zelfs behang aangebracht. 
We maakten het af met mooie raamdecoratie en accessoires passend bij deze woning.
Eindresultaat een mooie woning en een tevreden klant!


Autobedrijf de Nobelpoort

Het directie kantoor, de klanten ontvangst ruimte en de showroom konden een opfrisbeurt gebruiken. In het advies heb ik rekening gehouden met de huisstijl van Peugeot en Citroën.
Het grote op maat gemaakt bureau door @koenvanast heeft een lengte van bijna 3,5 meter. Een heerlijke vergader/directie tafel. 

Verder is er een raamfolie voor het directie kantoor gemaakt met de skyline van Zierikzee dit zorgt voor wat privacy maar je heb toch het zicht naar de showroom.

Er is gekozen voor een groene kunst wand met tv. 

Er werd een nieuwe keuken @achteromme geplaatst passend bij het nieuwe kleurenpalet en ook hier kwam een op maat gemaakte, ronde eikenhouten tafel.  

Het houten wandpaneel werd doorgetrokken tot aan het plafond en de deur naar de kantine werd hiermee mooi weggewerkt. 
In het bedrijf zelf mocht mijn STEK ook een aantal grote kamerplanten leveren.

Gerealiseerde projecten

Compleet interieuradvies 
verbouwen en uitbreiden woning in Borssele 

Jaren '30 woning in Schore

Kleuradvies woonhuis Fruitschuur Kapelle 

Autobedrijf Zierikzee
Interieuradvies directiekantoor & klantruimte en de showroom. 

Hoekwoning 's-Gravenpolder

Tuinkantoor in Rittem
Compleet advies & styling

Bedrijfspand in Kapelle

Interieuradvies voor monumentale woning in Zierikzee.